En mangfoldig og frodig buket. 1 2 3 4 5 6 7

Den sælsomme Duo

Søren Rasmussen & Tine Lilholt har arbejdet sammen siden 2009. Dette samarbejde har gjort at Tine har fået opfyldt en gammel drøm, om at spille koncerter med klassisk musik.  Den musik, som Tine har dyrket siden hun fik sin første tværfløjte som 12 årig.

 

Navnet "Den Sælsomme Duo" kom ud af denne anmeldelse af en releasekoncert af duoens cd "Klassiske Mosaikker " i Vodskov Kirke okt. 2013: " Denne Sælsomme Duo,  Tine Lilholt på fløjte og Søren Rasmussen på orgel, virkede særdeles sammenspillede ved deres koncert i Vodskov Kirke i torsdags. Og det kunne næsten føles som om, at de var født til at spille sammen, da de bl.a. fik svære stykker som " Mozarts Andante i C-dur", og Faure´s "Åndernes dans" til at lyde legende lette.  En meget smuk oplevelse, som fik de fremmødte publikummer til at drømme sig helt væk i den klassiske verden".

Gennem årene har samspillet ført til adskillige koncerter i landets kirker, og i sommeren 2016 indspiller Tine Lilholt & Søren Rasmussen en cd i Børglum Klosterkirke i Vendsyssel. Cd´en kommer til at indeholde værker af Mozart, Joh. Seb. Bach, Carl Philip Emanuel Bach, Carl Nielsen, Thomas Albinoni, Elgar, Grieg m. fl.

Søren Rasmussen er klassisk uddannet Organist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorie, og har de sidste mange år været organist i Abildgaard Kirke i Frederikshavn. Søren har videreuddannet sig i Paris og er en flittigt brugt koncert organist.

Tine Lilholt er autodidakt fløjtenist med baggrund i Folk/rock/pop orkestret Lars Lilholt Band, hvor hun var fløjtenist, keyboardspiller, harpenist m.m fra 1983 - 2007. Siden har Tine spillet i flere forskellige sammenhænge. Bl.a. i duo med gemalen Klaus Thrane hvor Tine´s egen musik er i fokus. I "Den Unikke Trio" m. Tina Siel og Knud Erik Thrane. Tine backer også sin bror Kristian Lilholt op til en del af hans koncerter, lissom hun er en flittigt brugt solist til musikalske indslag i kirker.

 

Så man kan roligt sige, at det er 2 vidt forskellige indgange til den klassiske musik de  2 musikere har med sig. Men det hele går op i en dejlig musikalitet og et fantastisk samspil.

 

 BOOK DUOEN TIL KONCERTER

 

Pris: I Jylland og på Fyn    6.000 kr. + transport. På Sjælland og øerne   7.000 kr. + transport Kontakt:tine@tinelilholt.dk eller tlf. 21 46 60 37

 

Læs mere om Søren Rasmussen på  www.soerenrasmussen.org