En mangfoldig og frodig buket. 1 2 3 4 5 6 7

Tine Lilholt og Klaus Thrane

 

"Det var en fascinerende rejse i farver, toner og ord. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Alt - musik, malerier og Tine Lilholts kloge og ærlige ord - var rørende og gik dybt ind i sjælen. Det var en oplevelse af, at være med i noget stort.

Da aftenen var slut havde jeg det, som Brorson må have haft det, da han skrev "Op al den ting, som Gud har gjort" - jeg manglede ord. En Musik Maleri koncert med Tine Lilholt og Klaus skal opleves - og meget gerne i en kirke!"

Dette er nogle af ordene fra Grethe Holmriis, præst i Vor Frue Kirke i Aalborg, efter hun har oplevet Tine Lilholt og Klaus Thrane skabe magi med musik og malerier i harmoni.

 

En koncert med Tine Lilholt på fløjter og harpe og Klaus Thrane på trommer og percussion.

 

Dette kan umiddelbart lyde som en lidt spøjs instrumentsammensætning, men har vist sig at være en langtidsholdbar forestilling, med nærvær, musikalitet, humor og en del livserfaring som ingredienser, og hældt på flaske som en helt speciel musikalsk cocktail. Siden TINE LILHOLT forlod Lars Lilholt Band som fløjtenist, harpenist og meget andet, har hun helliget sig sin egen musik og sine malerier. Det har udviklet sig til en helt ny kunstform, nemlig - MUSIK-MALERIET. Det vil sige, at et billede får tilkomponeret et stykke musik, som beskriver stemningen og udtrykket i billedet.  

Koncerten giver en mulighed for at få åbnet vinduerne lidt til følelseskammeret. En anledning til at lade vinden hvirvle støvet rundt, så solen kan sende nogle stråler ind til de bagerste hylder, og kysse minder til live.

Med Tines personlige fortællinger til hvert maleri opstår der en forbundethed med alle andre i rummet. Fordi vi kender alle til lige præcis den følelse, hvert stykke og maleri fremkalder.

Det er 2 meget erfarne musikere, der med sikker og tryg hånd, tager tilhørerne med på rejse.

For mer info og booking af koncert: skriv til Tine på tine@tinelilholt.dk eller ring på 21466037.

 

Charlotte Meng.Fra Kinorevuen i Skørping."Tines malerier er en rejse ind i den lyse kreative side af det indre liv. Det er en hyldest til Det fantastiske, euforiske, inspirerende og fortryllende liv, som hver af os bærer rundt på som en lysende stjerne. En stjerne som vi ofte glemmer at vi har".

 

Inge Pedersen.Bestyrelsen fra Nørhalne Viser Kunst” Det var en fantastisk oplevelse – sagt på nordjysk – hvilket betyder en uforglemmelig oplevelse. Vi stod der i en sportshal til fernisering på ”Nørhalne viser kunst” i februar måned 2008. Tine Lilholt havde lovet at spille på fløjte for os som underholdning til ferniseringen.Og hvad skete?Tine fløjtede og Klaus håndterede trommerne til noget drømmemusik, der sammen med Tines eventyragtige billeder straks førte os alle ind i en dejlig drømmeverden.Der blev helt stille i hallen – alle lyttede og hårene rejste sig på armene af os alle.Det var ”Drømmebilleder” når de er allerbedst! Billedkunst og musik, der smeltede totalt sammen i en højere enhed.Der går stadig sagn om oplevelsen i Nørhalne.”


Du kan læse mere på
www.musikogfarver.dk

For mere info og booking af koncert: skriv på tine@tinelilholt.dk eller ring til Tine på 21466037.